Telematiksystem

Alla vägmarkeringsmaskiner som tillverkas av Trysil Maskin kan utrustas med ett telematiksystem som lagrar och skickar vägmarkeringsrelaterad data och information via vår molntjänst. Telematiksystemet består av en PC i fordonet, GPS, Sim-kort, CAN-nätverk och webbapp. Den integrerade datorn i fordonet är stöttålig, dammtät och vattentät. Med webbappen kan du övervaka fordonets system.

Vi på Trysil RMM, som en ledande tillverkare av vägmarknadsmaskiner, har tagit digitaliseringen ett steg längre genom att erbjuda telematiksystem som förbättrar övervakningen och administrationen av vägmarknadsprocesser i alla våra vägmarknadsmaskiner. Denna integrerade ansats till datainsamling och administration kan revolutionera vägmarknadsindustrin.

En betydande fördel för entreprenören är den administrativa kontroll som uppnås genom användning av telematiksystemet. Detta inkluderar full tillgång till funktioner som databasadministration, enhetskontroll, flottstyrning, spårning och geofencing. Den omfattande funktionaliteten ger entreprenören möjlighet att optimera sina resurser, planera mer effektiva rutter och hantera enheterna på ett smidigt sätt.

Trysil RMM har implementerat ett system som också möjliggör fjärrdiagnostik och enhetsuppdateringar. Detta ger oss också möjlighet att stödja entreprenörerna på ett proaktivt sätt, förbereda prestandan för vägmarknadsmaskinerna och minimera nedetiden. Dessutom har vi enastående service och support på alla nivåer. Mer information finns genom att klicka här.

Genom att erbjuda entreprenörerna möjligheten att tillåta tredjepartsåtkomst visar Trysil RMM en förpliktelse att anpassa sig till branschens framtida behov och möjliggöra integration med andra relevanta tjänster. Detta ger entreprenörerna en extra grad av flexibilitet och anpassningsförmåga i deras operativa miljö.

Sammanfattningsvis representerar detta telematiksystem en smart strategi från Trysil RMM som inte bara effektiviserar vägmarknadsprocessen utan också lägger grunden för en mer digitalt anpassad framtid inom vägmarknaden. Vi söker ständigt efter innovativa lösningar och strävar efter effektivisering i alla led. Digitaliseringen erbjuder många nya och smarta lösningar, och vi är med på den digitala resan.