City Truck

City Truck är en handelslastbil som är utrustad med en kokgryta med en volym på 400 till 1200 liter, vilket ger stor valmöjlighet och därmed möjlighet att anpassa den efter ditt användningsområde. Den sänkta bakre rampen på lastbilen är designad med tanke på ergonomi och säkerställer bekväma och praktiska arbetsställningar för operatörerna.

Trappdörren finns i flera varianter, antingen hydraulisk, luftstyrd eller manuell, för att möta olika preferenser och behov. Detta ger flexibilitet och användarvänlighet i alla arbetsmiljöer.

Oljebrännaren, som har en separat dieseltank, är en pålitlig värmekälla för kokgrytan. Lastbilen levererar både hydraulisk och elektrisk kraft, vilket ger operatörerna den nödvändiga energin för att utföra uppgifterna med precision och effektivitet. City Truck inkluderar också ett stativ för handskopor, en värmeskåp, en lufttrommel och en glasperlbehållare med avloppsventil, vilket ger ett komplett utbud av funktioner för olika vägmärkningsbehov.

Temperaturen i kokgrytan och rörsystemet regleras från förarhytten, vilket ger en enkel och praktisk hantering av processerna.
För att skydda mot väder och vind kan City Truck utrustas med ett kapell, vilket ger operatörerna en bekväm arbetsmiljö oavsett väderförhållandena. På platser med ogynnsamt väder är detta en lösning som ger operatörerna en säkrare arbetsmiljö, vilket i sin tur kan öka effektiviteten.

Våran City Truck representerar inte bara en avancerad handelslastbil, utan en komplett lösning som tar hänsyn till operatörens behov, effektivitet och pålitlighet. Detta är en investering som inte bara förbättrar arbetsprocesserna utan också ökar produktiviteten och kvaliteten på vägmärkningsarbetet.

Vi erbjuder enastående service på alla nivåer och tillhandahåller även support! Läs mer om alla typer av service och support här. Dessutom erbjuder vi ett telematiksystem för alla våra vägmärkningsmaskiner. Telematiksystemet erbjuder smarta lösningar i flera steg av vägmärkningsprocessen. Läs mer om vårt telematiksystem här. Vi har en god samarbetsrelation med våra kunder och skräddarsyr alltid efter deras behov.