Förmärkingsfordon

Normalt sett är det vägägaren som fastställer riktlinjer för vägmarkeringarna, inklusive vilken typ och placering i vägbanan. Vårt tillvägagångssätt fokuserar på att utrusta bilarna med avancerad teknologi för att säkerställa precision och effektiv genomföring av vägmarkerningsprocessen. Alla nödvändiga funktioner kontrolleras och styrs från förarhytten, vilket ger operatörerna full kontroll över vägmarkeringen. En förmärkningsbil lägger grunden för resten av vägmarkerningsprocessen, och det är naturligtvis önskvärt med hög precision och utförande av förmärkningsarbetet.

Bilen är utrustad med en kontrollenhet som inkluderar en monitor, en siktenhet, färgpistoler och en högtryckspump. Denna omfattande utrustning ger operatörerna möjlighet att upprätthålla hög kvalitet och noggrannhet i vägmarkerningsarbetet. Vi erbjuder också valbara tilläggsfunktioner, såsom en siktlaser framtill på bilen. Detta ger extra precision och noggrannhet i placeringen av vägmarkeringarna.

En annan valfri funktion är en kodskrivare som kan monteras på baksidan av bilen. Detta ger vägmarkeringarna en unik identifikationskod eller annan information som kan vara nödvändig för underhåll eller framtida referenser. Denna anpassning visar vårt engagemang för att erbjuda skräddarsydda lösningar för vägmarkeringbehoven hos våra kunder.

Vårt tillvägagångssätt för förmärkning fokuserar inte bara på efterlevnad av riktlinjer, utan också på att integrera avancerad teknologi för att förbättra position, effektivitet och flexibilitet i vägmarkerningsprocesserna. Detta säkerställer inte bara hög kvalitet i vårt arbete, utan också att vi håller jämna steg med branschens ständigt föränderliga krav och standarder.

Vi på Trysil RMM använder lasersikte-system från Tieto Oskari Oy i Finland och Laserline i USA. Tieto Oskari Oy har årtionden av erfarenhet av vägmarkeringssystem. Det arbete de lägger ner säkerställer hög kvalitet och arbetsprestanda. De har produkter för olika delar av vägmarkerningsprocessen och har dessutom två olika lasermodeller. Tieto Oskari Oy använder intelligent teknologi för bästa expertis inom olika typer av mätningar och kontrollsystem. Båda företagen är ledande inom sin teknologi och är innovativa. Läs mer här.