Trafficprinter

Trafficprinter® utvecklad av Trysil RMM representerar ett banbrytande framsteg inom vägmarkeringsteknologin. Denna innovativa lastbilsmonterade skrivare för termoplast ger ett revolutionerande tillvägagångssätt för vägsymbolmärkning. Denna avancerade maskin ger operatören möjlighet att märka vägsymboler direkt på vägytan med fantastiska resultat. Trysil RMM har satt en ny standard genom att kombinera mobilitet och precision, och Trafficprintern representerar ett viktigt steg mot förbättrad vägtrafiksäkerhet och effektiv vägmarkering.

Lastbilsmonterade skrivare för termoplast har länge varit efterfrågade för att förenkla vägmarkerningsprocessen, och Trafficprinter är svaret på denna utmaning. Genom att eliminera behovet av separata utskriftsinstallationer och ge operatören möjlighet att skriva ut symboler direkt från lastbilen ökar denna innovativa lösning inte bara effektiviteten, utan minskar också behovet av manuell arbetskraft.

Trafficprintern ger operatören en säker arbetsmiljö. Dessutom kan man välja alla tecken och symboler, och det tar endast 30 sekunder att skriva ut ett tecken eller symbol. Symbolerna väljs enkelt från förarhytten i lastbilens digitala bibliotek över alla symboler och tecken.

Trysil RMM har fokuserat på att kombinera pålitlighet och användarvänlighet i utformningen av Trafficprinter, och resultatet är en maskin som ger exakta och hållbara vägsymboler. Detta kommer inte bara att bidra till att förbättra trafiksäkerheten utan också minska kostnaderna och tiden förknippade med vägmarkering.

I dagens tid är det viktigt att se nyttan av innovativa lösningar och teknologiska framsteg. Trafficprinter representerar en milstolpe inom vägmarknadsbranschen och visar hur avancerad teknologi kan omvandla alla sektorer. Med sin unika förmåga att markera vägsymboler direkt från lastbilen banar denna skrivare väg för en ny era av precision och effektivitet inom vägmarkering.

Förutom att designa och utveckla innovativa maskiner står vi för enastående service! Vi har service på alla nivåer och ger omedelbar hjälp om det skulle vara nödvändigt. Läs mer om alla typer av service och support vi erbjuder här.

 

Bilden visar en översiktsbild över en Trafficprinter.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.