Multiapplicator

Dyka in i beskrivningen av vår avancerade TM MultiApplicator och utforsk fördelarna med denna innovativa lösning som har utvecklats för att möta dagens krav på linjereflektion under olika väderförhållanden, och också olika ljusförhållande som under nattetid.

Vår TM MultiApplicator representerar en betydande framsteg inom vägmarkeringssektorn. En av dess främsta funktioner är dess mångsidighet när det gäller produktion av linjer. Den är kapabel att skapa vanliga extruderlinjer, profilerade linjer, dropplinjer eller en unik kombination av dessa. Det innebär att den kan anpassas för att möta specifika krav och skapa olika typer av linjer beroende på projektets behov.

En imponerande aspekt av TM MultiApplicator är dess förmåga att producera droppar på de heldragna linjerna. Detta ger inte bara estetiska variationer utan bidrar också till förbättrad synlighet och linjereflektion, vilket är avgörande för trafiksäkerheten, särskilt under svåra väderförhållanden och nattetid. Genom att erbjuda denna flexibilitet möjliggör TM MultiApplicator anpassning till olika vägprojekt och ökar därmed dess användbarhet och effektivitet.

En annan nyckelfunktion hos TM MultiApplicator är dess ersättning av den konventionella extruderenheten. Genom att integrera avancerad teknik och innovativa designkoncept har vi skapat en maskin som inte bara överträffar de traditionella metoderna utan också öppnar upp för nya möjligheter inom vägmarkeringsindustrin. Denna förändring ökar inte bara produktiviteten utan minskar också underhållskostnaderna och ökar livslängden på utrustningen.

Vidare har TM MultiApplicator utformats med fokus på användarvänlighet. En intuitiv och lättanvänd användargränssnitt möjliggör smidig drift och ger operatörerna kontroll över maskinens funktioner. Detta är särskilt viktigt för att optimera arbetsflödet och säkerställa högsta möjliga precision vid vägmarkeringen.


Vårt supportteam, inklusive erfarna ingenjörer, finns tillgängligt för att snabbt lösa problem och erbjuda fjärnsupport över telefon. Dessutom möjliggör vårt avancerade telematiksystem fjärndiagnostik och programmering av dina maskiner. Vi strävar efter att ge dig allt du behöver för att effektivt utföra ditt arbete, och vår dedikation till support och teknologisk innovation stärker din förmåga att minimera driftavbrott och maximera produktiviteten. Läs mer om telematiksystemet her. Och her kan du läsa mer om service i alla ledd.