bilden visar fyra män

Snart redo för USA

– Det här är ingen innovation. Det är en revolution. Trysil RMM Trafficprinter kommer att väcka uppståndelse i USA. Den här maskinen är en game changer, sa de två imponerade representanterna från den amerikanska distributören Mark Rite Lines (MRL), när de nyligen besökte fabriken i Nybergsund inför den förestående lanseringen i USA.

-Vi har ett entusiastiskt säljteam redo att visa upp Trafiicprinter för den amerikanska marknaden. Vi är beredda på ett stort intresse, säger försäljningsdirektör Boyd Montgomery och general manager Steve Johnsen på MRL Equipment Company, Inc.

 

Betyder allvar

Det råder ingen tvekan om att MRL menar allvar med sin investering i Trysil RMM Trafficprinter:

”MRL revolutionerar linjemärkningsindustrin med Trysil RMM Trafficprinter! Kommer snart att skriva ut över hela Amerika, vilket gör det säkrare, effektivare och mer kostnadseffektivt för din verksamhet”, skriver det Montana-baserade företaget på sin hemsida.

Trysil RMM Trafficprinter har redan väckt uppmärksamhet över stora delar av världen och kommer att göra sin debut för den amerikanska allmänheten på den årliga mässan för American Traffic Safety Services Association (ATSSA) i San Diego den 2 till 6 februari.

Montgomery och Johnson är säkra på att den nya tekniken kommer att orsaka uppståndelse.

– Bara förra året dödades 874 vägarbetare på jobbet i USA. Det är helt enkelt farligt att arbeta längs vägarna i USA. Trafficprinter är inte bara mycket effektivare, utan kommer att göra detta arbete mycket säkrare och säkrare.

 

Kommer att besöka alla stater

Vd Jon Kjetil Jutulstad på Trysil RMM AS har också stor tilltro till att amerikanerna kommer att välkomna den nya, banbrytande vägmarkeringstekniken. Han berättar att företaget kommer att vara väl representerat under mässan i San Diego, och kommer även att följa resten av demonstrationsturnén från väst till öst i USA. Enligt planen ska flera av delstaterna på fastlandet i USA få uppleva Trafficprinter under februari, mars och april. I maj kommer potentiella kunder och vägmyndigheter att bjudas in till demonstrationer av Trafficprinter i Billings, Montana, där MRL har sitt huvudkontor. Sedan blir det en ny turné i nya delstater.

– USA är en helt enorm marknad och vi hoppas att de välkomnar oss lika bra som vi har varit i Europa. MRL räknar med att sälja majoriteten av enheterna under året så fort snöbollen har börjat rulla och vi är redo att ta emot beställningarna, säger Jutulstad.

 

Klicka här för att läsa mer om Trysil RMM Trafficprinter