Bilden visar Taito Heikkinen, direktör för Trysil RMM Oy i Finland.

Trysil RMM Oy växer i Finland

Trysil RMM i Finland levererade nyligen en Trafficprinter® till det finska vägmarkeringsföretaget Cleanosol Oy.

Trafficprinter har många kvaliteter, inklusive högteknologisk utrustning för att lägga vägmarkeringssymboler.  Maskinparken innebär också en enorm utveckling av trafiksäkerheten då maskinerna manövreras inifrån lastbilen. Det betyder att inga vägmarkeringsarbetare kommer att utsättas direkt för passerande trafik.

”Precis som alla andra länder bryr sig finländarna om trafiksäkerheten. Det är något som vår Trafficprinter tillhandahåller, och det blir omedelbart en säkrare arbetsmiljö”, säger Taito Heikkinen, direktör för Trysil RMM Oy i Finland.

 

Rekrytering av yngre personer

Trafficprinter drivs av datorer, appar och teknik som ger möjlighet att arbeta i en högteknologisk miljö.

– Det kan locka yngre eftersom det handlar om en mer teknisk arbetsplats, vilket är något som unga söker när de funderar på arbete. Nu kan allt arbete utföras av en enda person, säger Heikkinen.

Trafficprinter

Kostnadseffektiv arbetsmetod

Förutom säkerhet och högteknologisk utrustning är det också kostnadseffektivt.

”Det finns god ekonomi i detta, både för att mindre personal är involverad i vägmarkeringen när du använder Trafficprinter och för att symbolerna appliceras mycket snabbare med automatiserad applikation”, påpekar Heikkinen.

”Faktum är att Trafficprinter ersätter tvärgående vägmarkeringar för hand, vilket är en enorm förbättring för vägmarkeringsindustrin”, tillägger han.